Den prisbelönta signature 17 cm/7" djupa santokukniven har utformats i samråd med professionella kockar och har ett brett, skålat blad för precisionsskärning, tärning och hackning.
Kammusslorna på santokuknivens blad skapar en luftficka mellan bladet och maten, vilket minskar friktionen och förhindrar att maten fastnar på bladet, så att du kan skära mer fint och exakt. Lämplig för kött, fisk, frukt och grönsaker.
Bladets djup är perfekt för att skopa upp den hackade maten direkt i kastrullen.
den japanska bladeggen har en vinkel på 15° och kniven har ett ergonomiskt utformat handtag för komfort, balans och för att minimera trötthet vid användning.
finns även: santokukniv 11 cm, santokukniv 14 cm, santokukniv 17 cm
Att välja rätt kökskniv, den bästa kniven för uppgiften, gör det enklare att förbereda en måltid. Att välja den perfekta kniven för att skära, tärna eller hacka gör att du kan arbeta med precision och skära konsekvent, vilket hjälper maten att tillagas jämnare. Det specialhärdade, högkvalitativa, tyska rostfria stål som används för våra signature knivar är hållbart, lätt att rengöra och underhålla.