Sous-vide-matlagning är busenkelt med ZWILLING ENFINIGY Sous-vide-stav. Sous-vide-matlagning eller vakuummatlagning används traditionellt för att tillaga kött och fisk, men även grönsaker och frukt kan tillagas på detta sätt. Råvarorna är säkert förpackade i en vakuumpåse. Den idealiska tillagningstemperaturen för respektive livsmedel bibehålls under hela tillagningsperioden, vilket möjliggör en särskilt skonsam och jämn tillagning.
Den kompakta Sous-vide-staven kontrollerar inte bara vattentemperaturen och tillagningstiden – den är också lätt att använda: Ställ in den önskade temperaturen och tillagningstiden på LED-pekskärmen och låt staven sköta resten.
• Intuitiv LED-touchdisplay med integrerad temperatur- och tidsvisning
• Exakt temperaturinställning från 0 °C till 90 °C i steg om 0,5 °C
• Hög temperaturstabilitet på +/- 0,1 °C-0,2 °C i intervallet 40 °C–70 °C
• Timerfunktion från 0 till 99:59 timmar i 1 minutintervaller / akustisk signal när tiden har gått ut och staven stannar automatiskt
• 1200 watt för snabb uppvärmning av vatten
• Integrerat fäste för fastsättning på gryta eller behållare
• Maximal säkerhet tack vare vattentätt hölje och IPX7-certifiering
• Värmeelement i rostfritt stål med värmebeständig plastkomponent på undersidan för att undvika att skrapa grytan
• Kabellängd 1,25 m
• Inkluderar textilförvaringspåse för reptålig förvaring, tillagningstabell och receptsidor