Ta vara på de allra finaste delarna av fisken och köttet med en filekniv som enkelt skär bort ben och fett från råvaran. När du har fått kläm på filétekniken och har investerat i en filekniv till fisk kan du bemästra konsten att göra Nigiri sushi hemma. Komplettera med en trancherkniv för att skära upp köttet innan servering, välj hur tjocka eller tunna skivor du vill ha utifrån råvara och maträtt.
ZWILLING Trancherkniv Pro le blanc 20 cm
1 119 SEKForged Fiskfilékniv
1 099 SEKGlobal Filékniv G-21 16 cm Flexibel
1 499 SEKGlobal Filékniv G-30 21 cm Flexibel
2 039 SEKZWILLING Filékniv Gourmet 16 cm
559 SEKZWILLING Filékniv Gourmet 20 cm
629 SEKMiyabi Filékniv / tranchérkniv Sujihiki 24 cm 5000 MCD 67
5 149 SEKNordic Chefs Filékniv
749 SEKSatake Filékniv Satake Houcho 17 cm
599 SEKSatake Sashimikniv Satake Houcho Sashimi 21 cm
599 SEKUPP TILL
30%
på mattor & hemtextilier*
Använd kod: 555806